VÍZKERESZTI KONCERT ÉS TÁNCHÁZ

2019. január 5-én másodjára került megrendezésre VÍZKERESZTI KONCERT ÉS TÁNCHÁZ Petőfiszálláson.

A karácsonyi ünnepkört méltón zárta a különleges műsor, melyben a helyi fiatalokon kívül (Pálosszentkút Szkólája és a Kiskun Művészeti iskola népi énekesei*) közreműködtek jelenlegi és egykori zeneakadémisták: Tóth Dorottya, Nemcsics Kinga, Káplár Gréta népi énekesek és tanárok, Gál János citerakíséretével. Továbbá Manninger Katica népdalénekes, Ónodi András Máté tekerős, a kiskunfélegyházi Szent István Kórus – Fazekas Tamás karnagy vezetésével, Farkas Domonkos, a Gödöllői Premontrei Szkóla vezetője és a Rozsdamaró zenekar is színpadra léptek. Közös produkcióként a Csillagjáték hangzott el, mely már a 11.sz-ban is ismert volt hazánkban.

A farsangi időszak megnyitásaként hatalmas táncház kerekedett Varga Andreas és a néptáncegyüttes vezetésével. A talpalávalót a Rozsdamaró zenekar húzta hajnalig.

 

Köszönetünket fejezzük ki minden közreműködőnek és segítőnek, különösen Petőfiszállás Községi Önkormányzatnak; Ónodi Izabella és Eördögh András családjainak, valamint Manninger Vilmosnak, akiknek köszönhetően megvendégelhettük a jelen lévőket; és mindenkinek, aki adománnyal, süteménnyel hozzájárult az esthez.

 

*Bakos Borbála, Bakos Flóra, Bakos Gyöngyvér, Bakos Zorka, Toldi Níla, Mindák Réka, Mindák Piroska, Mikulás Mirjam, Mikulás Minna, Gyöngyösi Emma, Kis Zsuzsanna, Hegedűs Nóra, Dósa Fanni, Brecska Annamária

Tarjányi Tamásné Lencsi

Az eseményről készült fényképek a következő linkre kattintva tekinthetőek meg:

https://photos.app.goo.gl/tEmeG8RmUayrMV347

Cím:

Római Katolikus Plébánia

6113 Petőfiszállás, Tanya 473

Telefon: +36 20 775 25 55

 

Szentmisék rendje

Pálosszentkúton

vasárnap: 10:30

hétköznap csak ünnepeken van szentmise

Elsőpénteken: 21:00

 

A Magyar Szentek és Boldogok kápolnában (Petőfiszálláson)

vasárnap: 8:30

hétköznap hétfőn 15:00

szombat: 17:00

 

Csoport érkezését a kegyhelyre, illetve a zarándokház igénybevételét a következő telefonszámon kérjük jelezni: 

+36 20 775 25 55

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk.
© Pálosszentkút kegyhely. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok